Senior in Loopbaanregie

Zelfregie werkt

Loopbaancoach speciaal voor 50plus

Ik ben loopbaancoach met focus op de oudere medewerkers, 50plus, omdat ik vind dat zij nog veel te weinig aandacht en begeleiding krijgen, terwijl er wel verwacht wordt dat ze veel langer doorwerken. 

Wist je dat sinds 2019 50% van de werkende mensen in Nederland 50plus is?

Werkgeluk voor 50plus 

Ik help jou als 50plusser de regie te pakken over jouw eigen loopbaan. Ik help je jouw eigen werkgeluk te vinden tot jouw pensioen. Een goede balans voor werk en privé, aandacht voor gezondheid, ontspanning en inspanning en sociale contacten helpt daarbij. En natuurlijk doen waar je goed in bent.

Lisse, Hillegom - de Bollenstreek

Ik heb mijn roots in de Bollenstreek, geboren in Hillegom, woonachtig in Lisse en een mooie coachruimte in Lisse. Daar voer ik als loopbaancoach voor 50plus mijn gesprekken. Als het prettiger is om bij jou op het bedrijf, of zelfs thuis af te spreken, kan dat ook. Dan kom ik daar naar toe. Ook maak ik veel wandel-afspraken en wissel ik fysieke afspraken waar nodig af met video-bellen.

Wat gaan we doen?

Een traject met mij als loopbaancoach houdt minstens 6 gesprekken in. Soms meer, als je net in de fase zit van geen werk meer en op zoek bent naar een nieuwe baan. Dan speelt het afscheid nemen, het verliezen van jouw baan ook een rol. Om dat een goede plek te geven, kost tijd en aandacht. Daarna is er pas ruimte in je hoofd om na te denken wat jouw volgende stap wordt. Wil je een doorstart elders in een soortgelijke functie, of wil je een herstart in een nieuwe rol waarin je wel jouw talenten, en ervaring goed kan inzetten. Dit onderzoeken we samen en als dat helder is, dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Wat zijn jouw randvoorwaarden voor jouw nieuwe werkomgeving? Hoe zorg jij dat je in beeld komt voor een nieuwe plek? Netwerken, hoe gaat dat in zijn werk? Die onderwerpen komen dan aan de orde. Ik geef je hierin vooral veel goede tips, help je met het moderniseren van jouw CV, een goed profiel op LinkedIn en geef je de mogelijkheid om eens te oefenen met het voeren van gesprekken.