Senior in Loopbaanregie

Zelfregie werkt

Met het

50-plus Outplacement-traject,

koerst jouw klant, binnen 4 maanden weer af op zijn droombaan

"Na de getekende VSO, voelt het soms alsof ik mijn klant in de kou laat staan"

Aan het woord is Advocaat Kim, gespecialiseerd in arbeidsrecht. “Ik heb het ongemakkelijke gevoel dat ik juist deze klant in de kou laat staan, nu de VSO is getekend en mijn nota betaald.


Hoe moet het nu verder met mijn klant? Als dat maar goed gaat! Hoe komt deze 50-plus klant weer aan een baan? De valkuilen van mijn klant, en de mismatch zijn mij inmiddels wel duidelijk. Als de focus niet verandert, zitten we over een paar jaar weer rond de tafel. Mijn klant heeft nu echt goede hulp nodig bij het maken van keuzes en het zetten van de juiste stappen.”


Vaak krijgt Kim ook de vraag van haar klant: “Hoe kom ik als 50-plusser weer aan een baan?”

Maar dat is niet haar specialisme, zij voelt zich dan tekortschieten.

Warm afscheid nemen

“Tegenwoordig neem ik ‘warm’ afscheid van mijn klant!" vertelt Kim. "Nu verwijs ik door naar een loopbaancoach gespecialiseerd in 50-plus, naar Simone Smit.


Laatst kreeg ik na een paar maanden nog een bericht van mijn klant:


“Natuurlijk was het lastig, maar dit ontslag heeft me ook juist veel gebracht. Door de goede begeleiding van jou en daarna van mijn coach Simone, is mijn situatie echt verbeterd, zit ik nu op een goede plek, waar ik weer word gewaardeerd, voel ik me gelukkig en heb ik echt vertrouwen in de toekomst.”

Een hele zorg minder

Ook al is de situatie van mijn 50-plus klant complex en onzeker, ik vertrouw dat het goedkomt, juist door de senioriteit en de werk- en levenservaring van Simone. Zij geeft mensen echt weer vertrouwen, laat ze weer stralen. Voor mij toch een zorg minder. Mijn klant is gelijk in goede handen, en zet weer positieve stappen naar een goede toekomst.”

50-plus Outplacement helpt jouw klant verder na ontslag

Tijdens het 50-plus Outplacement-traject pakt jouw klant zelf de regie over zijn toekomst. Een goede 50-plus coach is gespecialiseerd in het scherp krijgen van competities door jarenlange ervaring. En weet de vinger te leggen op drijfveren en dat waar jouw klant blij van wordt.


Dit geeft het zelfvertrouwen van jouw klant weer een boost en maakt hem onweerstaanbaar voor werkgevers ongeacht zijn leeftijd.


Van grote onzekerheid naar weer volop zelfvertrouwen.

Wil je ook met een gerust gevoel 'warm' afscheid nemen van jouw klant?

Laten we kennismaken, dan ontdek je zelf of je jouw klant aan mij wil toevertrouwen.

Bel me gerust voor een

vrijblijvend kennismakingsgesprek: 06 20411552

Simone Smit

06 20411552